Kayıtlar

Temmuz, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sponsor Bulmak icin sirket mi olmak gerekiyor..?

Sponsor firma bulmak için sizinde bir sirket olmanıza gerek yok.. ornegin sizin bir organizasyonunuz var ve tek seferlik yapacaksınız bunun için aldıgınız izin vs gibi konuları sahsen yapabildiginiz gibi sponsorluk sozlesmelerini de yetkili kişi olarak yapabilirsiniz.. Bir arkadasımız bakanlik destegi almak için sirket gerekiyor mu diye sordu.. bu konu hakkında net bilgim olmamakla birlikte, bakanlık destegi alan bir projenin yapımcı firma adına basvurularını yaptıgını biliyorum.. projesini anımasyon sirketine yaptıracak olması yuzunden destek ıcın animasyon şirketini kullanabilirsiniz.. bu bilgiler kesinlik olusturmaz, siz yinede bakanlıgın ilgili bölümlerine ulaşıp danısabilirsiniz..

Cizgi film projesine sponsor olan firmalar

Cizgi film projesine sponsor arayan bir proje hakkında Merhaba Uğur Bey, Bugün projeme sponsor ararken tesadüfen blogunuzu gördüm ve sizinde fikrinizi almak istedim. Projem temel olarak şu şekilde; Küçük bir çocuk ve yardımcı robotu (Aslında çok tembel bir robot) arasında geçen eğlenceli ve eğitici çizgi film projesidir. Ben bunun senaryosunu hazırladım ve bir animasyon şirketine yolladım ve kabul edildi. Çekebiliriz dendi fakat sponsor bulmak işin en önemli kısmı. Senaryo değişecek ve ona uygun sponsor bulunacak. İşin özeti şu, bir çizgi filme sponsor kimler olabilir? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Önceki gun gelen bir meil üzerine bu yayını yazıyorum.. Arkadasımız blogu dikkatli okumus gibi gorunuyor, senaryo uzerınde sponsor ıcın duzeltme yapılacagından bahsetmiş.. okumadan bunu soyledıyse tebrik ediyorum.. öncelikle cizgi filminiz içinde robot gectigi için vestel ve arcelik firmaları buna sıcak bakabilir.. reklam filmlerinde robot oynatıyorlar bildiginiz üzre.. kind

tv kanalina sunulacak projeye sponsor

Tv kanalina proje yapip sponsor arayanlar icin bazi seyler soylemem gerek.. Beni aradiginda su kanala bir proje yapmak istiyorum bana sponsor bulabilir misiniz diyorlar.. Bi dakka arkadas hangi ara kannalla anlastin da sponsor ariyorsun.. Hemde buyuk kanallar diyince gercekten sasiriyorum. Tv projesii hazirliyorsaniz once kanalla anlasacaksiniz daha sonra demo cekeceksiniz ve sponsorluk verebilcek firmalar icin konsept yapacaksiniz.. İlk aklima gelen survivor teknoloji teknesi..

Besiktasın Sponsoru Kim Olacak..?

Besiktasin Basketbol takımı bir sure once sponsorunu kaybetmişti.. Eski baskanı Yıldırım Demiroren'in sahibi oldugu Milangaz Besiktas basketbol takımının sponsorlugundan vazgecmiş ve bir daha sponsor olmayacagını acıklamıstı.. Bunun ardından Besiktas kulubu takımın asla sponsorsuz kalmayacagını ve yeni bir sponsorla gorusmeye baslayacaklarını duyurmustu.. Medicana saglık grubuyla bir surewdir yurutulen calısmalar sonuc vermedi ve Besiktas hala yeni sponsoruyla anlasmıs degil.. Benim gorusum Fiyapı 'nın Besiktasın basketbol takımına da sponsor olacagı dogrultusunda..