Sponsor Bulmak Kolay mıdır?




Her gün birbirinden farklı onlarca proje hayata gecirilmek için bekliyor.Her düşünen insan birşeyler yaratmak için konular üzerine yogunlasıyor. İnanamazsınız daha görmediğimiz duyamadığımız o kadar cok yaratıcı guzel fikirler var ki, bunların bir çoğu ya akılda ya bi kagıtta yazılı oylece bekliyor, Neden mi?
Bu projelerin istenilen düzeye gelebilmesi için mutlaka finanse edilmesi gerekiyor.Peki neden bu projeler uygun bütçeyi bulamıyorlar, Bulamıyorlar çünkü bu konu hakkında pekde bişey bilmiyorlar. Tamam çok yaratıcılar güzel şeyler yapıyorlar ama kendilerini fınanse edecek sponsoru nasıl bulacaklar. Yada kendilerine hangi fırmalar neden sponsor olsun.
Firmalar mutlaka reklama ıhtıyac duyar ve bu ıhtıyacı sponsorlukları kullanarak da karsılayabilirler. Ama her firma kendıne uygun projelerı degerlendırmek ister. İşte burada projelerimizi onlara degerlendirmeleri için sunuş onem arz ediyor. Mutlaka ılgılerını çekmeliyiz ki bütün içeriği degerlendiriciye okutalım. Gerisi zaten kolay, eger proje düzgünse gercekten fayda saglıyorsa.
Firmalara proje sunuşun en onemli ayağı Sponsor dosyaları. Dosyamız yaptıgımız projeyi öyle bi anlatmalı ki, en kısa anlatımlarla can sıkmadan bütün detayları degerlendiriciye empoze edebilmeli.
Sponsor dosyası nasıl hazırlanır peki? Bunuda ileride yine yazmaya çalışacağım.

Yorumlar

Konu çok ilgimi çekti Bekir bey, rica etsem daha fazla bilgi paylaşabilir misiniz
Bekir ugur kose dedi ki…
gökmen bey memnun oldum yorum bıraktığınız için, sponsorluk faaliyetleri sayesinde televizyonlardan sıkça duyduğumuz güzel projeler hayata geçiyor..
Firmalar artık sponsorluk çalışmaları için sitelerinde özel bölüm oluşturmaya bile başladı..
Geleceğe daha olumlu bakıyorum, açıklar görüldükçe düzelecek herşey..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sponsorluk veren firmalar

öğrenci kulüpleri için sponsorluk çalışmaları

Ogrenci Kulubu Sponsorluklari