Galatasaray, Pegasus Hava Yolları ile sponsorluk anlaşması imzaladı.





Pegasus Hava Yolları, 2011 yılında resmen açılışı gerçekleşecek olan Türk Telekom Arena'nın kuzey tribününe adını verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın katılımıyla Conrad Otel'de yapılan imza töreninde anlaşmanın detaylarına ilişkin bilgiler verildi. 3 + 3 yıl opsiyonu bulunan anlaşmanın ardından konuşan Polat, Pegasus Tribünü'nün çok heyecan veren bir görüntü alacağını söylerken orayı dolduracak taraftarlara şimdiden teşekkür etti. Ali Sabancı ise Türk sporuna desteklerinin büyüyerek devam edeceğini belirtti. Sabancı, Pegasus gibi tribünleri de hep dolduracaklarını söylerken, Polat ise ezeli rakipleri Fenerbahçe gibi kendilerinin de artık 52 bin kapasiteli stada kavuşacaklarını ve rakiplerinin gişelerden elde ettiği yıllık 50 milyon dolar farkın kapanacağını söyledi. Adnan Polat, 8 yıldır 400 milyon dolar gibi bir farkla mücadelenin zor olduğuna da dikkat çekti. Başkan Polat bu konuda şunları söyledi: "En büyük rakibimiz stat konusunda şu anda bizden yıllık 50 milyon dolar fazla kar elde ediyordu. 8 yılda 400 milyon dolar ediyor. Biz buraya geçince aradaki bu fark ortadan kalkacaktır. Ekonomik anlamda aynı seviyeye geleceğiz. Bundan sonra sportif başarı ön plana çıkacaktır"

NEDEN FENERBAHÇE DEĞİL ?

Sponsorluk anlaşması yapılırken pilotların giydiği üniformayı giyen Başkan Polat, Türk Telekom Arena'nın açılışında yabancı bir takımla gösteri maçı yapacaklarını vurgulayarak, Fenerbahçe'nin neden tercih edilmediğini ise şöyle açıkladı: "Açılışta sadece yabancı takımı düşündük. Fenerbahçe'yi düşünmedik. Açılışı yabancı bir takımla yapacağız. Bunun daha renkli olacağını düşündük"

SABANCI: "MARKAMIZA KATKI SAĞLAYACAK HER TÜRLÜ SPORTİF ETKİNLİĞE SPONSOR OLACAĞIZ"

Ali Sabancı ise konuşmalarının devamında, markalarına katkı sağlayacak her türlü sportif etkinliğe sponsor olacaklarını açıkladı.

Sabancı, "Biz Türk Telekom Arena'da kuzey tribününe ismimizi verdik. Nasıl Türkiye'yi uçuruyorsak burada oturan misafirleri uçuracağız. Türk sporu için faydalı olabilmek için bundan sonra hangi kulüp hangi spor dalı olduğu müddetçe imza atmaya hazırız" diye konuştu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sponsorluk veren firmalar

öğrenci kulüpleri için sponsorluk çalışmaları

Ogrenci Kulubu Sponsorluklari